Destination: Rauris

Information


rauris

Rauris är en genuin österrikisk alpby med fin miljö, trevliga människor och ett rikt utbud av nöjen och aktiviteter. I Rauris hittar du det mesta en skidresa ska innehålla – ett skidparadis med god snötillgång, after-ski och nöjen med discotek, bierstube, kegelhall mm, ja alla smakriktningar kan infrias.

Liftsystemet erbjuder åkning från 2200 meter till 950 meter över havet.

 

 

 

Boende

 

 

Gasthof Bräu

www.braeu-rauris.at

Bräu är ett genuint och trevligt hotel som ligger mitt i byn med ca 10 min promenad till liften. Här serveras en stor frukostbuffé och ni erbjuds valmöjligheter till middagen. Gym och bastu finns tillgängligt på hotellet för er som vill mjuka upp kroppen efter intensiva dagar i backen.

 

 

 

 

Gästehaus Groder

www.hausgroder.at

Hotel Groder är en riktigt mysig pension med ferievåningar för 2-6 personer. Frukost och middag på äter ni på Bräu som ligger ca 50 m ifrån Groder.

 

 

Pist karta

Rauris skidsystem är perfekt för familjen men också utmanande för de bästa. Alltid välpreparerade pister och lavinsäkra offpist-nedfarter.

 

 

Veckoprogram

2018

v.8

Fredag
16/2
: Avfärd från Malmö ca 15.00.

Lördag
Vi beräknar att vara i Rauris på morgonen. Vi byter om på hotellet. Ibland har vi inte tillgång till rummen förrän på kvällen, men rum för ombyte finns alltid. Skidskola 12.30-14.00 / 14.00-15.30

Söndag + Måndag
Skidskola 09.30-11.30 / 13.00-15.00.

Tisdag
Slalomtävling 9.45 för de som önskar slå kompisen, sambon, syrran osv. Fina priser i potten.

Onsdag
Skidåkning i Dorfgastein, ingår i gigantiska Ski Amadé, för er som vill prova på ett av Österrikes allra bästa och största system och inte är nybörjare. Vi åker med våra bussar och transfern tar ca 35 minuter. Vi har pistvisning för de som vill ha hjälp att hitta rätt i systemet. Nybörjarna åker i Rauris.

Torsdag
Skidåkning i Badhofgastein, ingår också i Ski Amadé. Vi åker med våra bussar och transfern tar ca 45 minuter. Vi har pistvisning för de som vill ha hjälp att hitta rätt i systemet. Nybörjarna åker i Rauris. Avslutning och prisutdelning på kvällen.

Fredag
Fri skidåkning i Rauris. Hemresa ca 18.00 efter att ha ätit middag tillsammans.

Lördag
24/2: Vi beräknar att vara i Malmö ca 12.00.

* En av kvällarna blir det eventuellt rodel.