Canazei

Canazei är en mycket trevlig italiensk alpby i Dolmiterna med ca 2000 invånare. Skidåkningen i Canazei har något för alla smaker och alla ambitionsnivåer. Canazei ligger på 1450 m ö.h. och snön i och utanför pisterna är därför utav bästa kvalitet. Italien är känt för sina välpreparerade pister och alla liftar håller öppet till kl 17.30

Från Canazei når man lätt den populära skidupplevelsen Sella Ronda, glaciären Marmolade och Valgardena, totalt 450 km sammanhängande pister på ett och samma liftkort.

Läs mer

Flachauwinkl

Flachauwinkl ligger i Salzburgerland och är en del av Ski Amadé som garanterar skidåkning i världsklass. Skidåkning i Flachauwinkl/Kleinarl/Zauchensee och 10 minuter skidbuss till Flachau/Wagrain/Alpendorf!

Österrikiskt gemyt med glühwein, wienerschnitzel och tyrolermusik och ett eldorado för skid- och snowboardåkare i alla svårighetsgrader. Breda fina familjepister, funparks, worldcup nedfarter och fantastiska möjligheter till offpiståkning. Hotellet ligger också precis vid längdlöpningsspåret.

Läs mer