This post is also available in: English (Engelska)

Canazei

Canazei (1465 m) med sina byar Gries, Alba och Penia, är ett av de främsta turistmålen i Fassadalen, inbäddat mellan de imponerande Dolomiterna: Marmolada (3342 m, Dolomiternas drottning), Sella-gruppen (3152 m) och Gran Vernèl (3058 m). De mest fantastiska bergen i världen i ett orörd vitt landskap väntar på dig i Dolomiterna, en UNESCO: s världsarvslista.
Dolomiti Superski-regionen är ett riktigt vinterlandskap: 15 skidorter, banbrytande bergsliftar, 1 200 km av fantastiska nerfarter, långa backar och mjuka rutter, sol, kul och goda minnen. Regionen ståtar med skidåkning av högsta kvalitet för både nybörjare och erfarna skidåkare, allt mot bakgrund av ett fantastiskt landskap. Totalt 450 liftar.

Läs mer

Badhofgastein

Badhofgastein ligger i Gastein och är en del av Ski Amadé som garanterar skidåkning i världsklass. Med Schlossalmbahn kommer ni direkt upp i systemet med fantastisk skidåkning ner mot byn eller vidare mot Angertahl och Badgastein. Skidbussen tar er också till Sportgastein och Dorfgastein/Grossarl. Över 200 pistkilometer!
Otaliga kilometer välpreparerade pister i en av de mest älskade vintersportorterna i Österrike bjuder in till aktiva dagar i snön.
Österrikiskt gemyt med glühwein, wienerschnitzel och tyrolermusik och ett eldorado för skid- och snowboardåkare i alla svårighetsgrader.

Läs mer

Champoluc/Frachey

Champoluc är den största orten i Monterosa-regionen, ett enormt skidområde som också kallas Italiens helt egna ”Three Valleys”. Champoluc är omgiven av trädbevuxen terräng och ligger i ena änden av skidområdet Monterosa (med Gressoney i centrala dalen och Alagna på andra sidan) och har en fantastisk utsikt över regionens dramatiska glaciärer och toppar. De som är bor här har tillgång till hela Monterosa-skidomtrådet, känt i synnerhet för sina otroliga sluttningar och fantastiska offpiståkning.

Läs mer

Konferensresor

Vi ordnar även konferensresor och skräddarsyr efter era behov. Ta chansen att stärka gemenskapen, utmana era medarbetare och höja produktiviteten genom några fantastiska dagar i alperna.

Läs mer